ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑ

Το δεύτερο έτος της ζωής του νηπίου είναι μια σημαντική περίοδος του σχηματισμού και της ανάπτυξης όλων των διανοητικών λειτουργιών. Το παιδί γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητο και ως εκ τούτου είναι πολύ σηματνικό να το καθοδηγούμε ώστε να επιτύχουμε ολόπλευρη ανάπτυξη. Στο ΚAROUSEL Play Studio έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παιχνιδιών για τα προνήπια 1,5 έως 3 ετών. Το πρόγραμμα βασίζεται και εμπνέεται από το υλικό της ρωσικής λαογραφίας όπως αυτό εμφανίζεται στα τραγούδια, στα στιχάκια, στα λαϊκά παιχνίδια , στους χορούς και στα ρωσικά παραμύθια. Τα Παιχνίδια γίνονται μαζί με τη μητέρα, ώστε το προνήπιο να αισθάνεται άνετα και οικεία στην ομάδα και να αφομοιώνει καλίτερα τις πληροφορίες που του παρέχονται. Το Studio Mωρό και Μαμά προσφέρει:

  • Συνδιασμό δακτυλικών ασκήσεων και απαγγελίας λαικών στίχων και άλλα επικοινωνιακά παιχνίδια για την ανάπτυξη της κίνησης, της ομιλίας και των συναισθημάτων.
  • Ασκήσεις ρυθμού, γιόγκα για μωρά, κυκλικό χορό και υπαίθρια παιχνίδια.
  • Εισαγωγή στις εποχές στο ζωικό και φυτικό κόσμο.
  • Εισαγωγη στις εικαστικές τέχνες.
  • Κουκλοθέατρο παραμύθι όπου τα παιδιά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους γύρω από ένα τραπέζι όπου πίνουμε τσαι και τρώμε γλυκά.

Ολες οι παραπάνω δραστηριότητες γίνονται με συνοδεία ζωντανής μουσικής πιάνου σε ομάδες των έξη- 6 -προνηπίων

momkidpop1
momkidpop2
momkid3
momkidpop4
momkidpop5