Ελάτε να παίξουμε!

Αγαπητοί γονείς! Σας συνιστούμε να παρατηρείτε καθημερινά το παιδί σας για να ανακαλύψετε τις ικανότητες του. Τι του αρέσει να κάνει και σε τι τα καταφέρνει καλίτερα; Οι παιδοψυχολόγοι θεωρούν ότι κάθε παιδί έχει ταλέντο τουλάχιστον σε ένα τομέα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων .

Στο Karusel play studio μέσα από το δημιουργικό ομαδικό παιχνίδι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί αποκαλύπτουν τις ικανότητές και ανακαλύπτουν τα ταλέντα των παιδιών. Το Karusel play studio βρίσκεται στην αθήνα, στην γλυφάδα και λειτουργεί σαν ρώσικος παιδικός σταθμός. Ρωσόφωνα και δίγλωσσα παιδιά και νήπια προσχολικής ηλικίας εξοικειώνονται με το ρωσικό πολιτισμό μέσα από το παιχνίδι, τη μουσική, το τραγούδι, το χορό, τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία τις ρώσικες γιορτές και επετείους.

Η γραφή, η ανάγνωση και η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας εντάσσονται με πρωτότυπο και παιγνιώδη τρόπο  στο καθημερινό παιχνίδι, στις εκδηλώσεις και στις δημιουργικές δραστηριότητες και δράσεις που αναπτύσουμε στο Karusel Play Studio. Εδώ στον ρωσικό παιδικό σταθμό, δεν διδάσκουμε απλά την ρωσική γλώσσα αλλά βοηθάμε στην συναισθηματική και διανοητική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας

Παίζοντας μαθαίνουμε όλα τα όμορφα πράγματα για το κόσμο γύρω μας.

karpop1
karpop2
karpop3
karpop4
karpop5
karpop6
musicpop3
  • momkidpop5